вторник, 25 май 2010 г.

The Four,Part 2

Препоръчителен лечителски контрол:Тази част не се препоръчва за хора мразещи развлекателния спорт с три букви!


And now...

Кисело мляко "Смърч-гърч"...

...http://www.youtube.com/watch?v=-uhKrnZFXqo - Randy Orton wannabe...

...и бисквитки "Орео"...

..представят една продукция на Boyko Borisov Entertainment,Inc...

..THE FOUR!!!

Част 2:
Часът беше 17 и 30 и нашите герои най-после се прибраха у дома след като поръчаха билетите си за евента и се нагледаха на женски гъзове по барчетата.Бриджо меко казано оклюма щом видя,че чистачката беше минала.Пророни тихо "ДЕБА!" и отиде в стаята си.Ивсън каза,че ще ходи да си доспива,Кастро отиде да вземе Кола и пуканки,а Бойко се зае със свалянето и прехвърлянето на флашка на WWE PPV-то Over the Limit.10 минути по-късно той,Бриджо и Кастро бяха седнали на големия диван в огромната всекидневна пред 42-инчовата плазма и бяха надъхани на макс.След още 10 обаче Бойко се задави с пуканките:
-УАТ ДА ФАК?!?!?!НЕ!НЕ!НЕ!УМРИ,ВИНС!УМРИ!
-Спокойно!Ей сега ще дойде Винс и ще върне мача - избъзика го Кастро,въпреки че и той не беше особено доволен от победата на ганаецо-ямаеца.
-Е,айде сега.Дрю падна,голяма работа - намеси се и Бриджо.
Другите се съгласиха,че може би все пак е така,а Кастро изпсува,че единия от мачовете им в Prediction Contest-а е грешен.
След още няколко минути и загубата на ДиБиаси отново се почнаха псувни.В крайна сметка и тук всичко свърши благополучно и след псувнята заради Prediction Contest-а всички взаимно решиха,че два мача ППВ не преебават.Следващата среща обаче за тях беше Мачът с главно М.Тримата дружно викаха "Let's go Punk!Let's go Punk!",но след забележка от страна на Ивсън да млъкнат,малко се укротиха.Докато не дойде момента,в който Мистерио заби 619 и Бойко скочи от дивана,застана на колене,сключи ръцете си в молитва и започна да вика(в това време Кастро си гризеше ноктите,а Бриджо си скубеше косите):
-Не!НЕ!НЕ!НЕ!
Последва стон на въздишка,когато Пънк се отмести от Splash-а,а Кастро и Бриджо се изхилиха.Тогава се случи немислимото и след един успешен Roll-up,тримата в един глас ревнаха:
-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!УМРИ ВИНС!!!!!
Ивсън отново им направи забележка,но те не помръднаха.Гледаха тъпо и нервно.Кастро рече:
-Еби му майката!
Другите двама се съгласиха и при пълно мълчание продължиха да гледат Пей Пър Вю-то като се обаждаха само да напсуват за пореден път поредната простотия.Малко ги разведри отборния мач,който беше едно от хубавите неща на турнира.След контузията на Ортън и простотията в мача за световната титла,дойде време за женския мач.Тримата се надпреварваха кой първи да отиде в тоалетната.В крайна сметка се бяха облекчили и заредили с нова доза пуканки и кола за Мейн Ивента.Ивсън се беше събудил и сънено беше седнал до тях.След края и на този мач и поредната суперменска проява на Сина,Ивсън каза:
-Бах,тоя колко е силен.
Бриджо,Кастро и Бойко се спогледаха,след което всеки един от тях му заби по един шамар.
-Ах,ох,ух...уф...добре,де!Знам,че всичко е нагласено...
След приключването на ППВ-то,което всички после определиха като боза,Кастро заключи,че са изгубили тайтъл шотовете си и всеки отиде в стаята си.Продължиха общуването си по скайп като добавиха и Миса.Не й споменаха какво са правили,защото щеше да ги напсува,но тя усети,че са сдухани.Каза,че тази вечер четиримата са й скучни и напусна чата.Бриджо,Кастро,Бойко и Ивсън отидоха да вечерят.Всички бяха тъжни като в траур.Легнаха си рано.Бойко си мислеше как най-важния ден в живота му е съвсем,съвсем скоро...


Забележка:Искам да се извиня на Миса,но това е положението. :D Доста често ще има такива епизоди - like it or not. :/ Чакам отзиви и все още чакам ново име. :)

1 коментар:

  1. Прочетох малко от началото... Иии края, дето се споменава моето име.. реших да си спестя останалото :д Но добре си уловил това "скучни" :д На мама златото :Д :*

    ОтговорИзтриване