понеделник, 12 април 2010 г.

RKO!

Това ще бъде седмичната ми рубрика свързана с кеча.Ще бъде разделена на две части.Първата част ще бъде WTF(Weekly Top Five)класацията като ще нареждам различни видове неща свързани с кеча в моя топ 5.Втората част ще бъде TVO(The Viper's Opinion) - коментар над случващото се из pro wrestling средите като най-често обсъждана ще бъде WWE(TNA гледам много рядко).Ами,това е.Да започваме с първия брой на R!K!O! :)


W(eekly)T(op)F(ive)!

В първия брой на WTF ще наредя финишърите,които са ме изкъртили на макс от изминалата седмица.Предполагам,че този,който ще е на №1,никак няма да ви изненада. ;)

NUMBER 5:GUTWRENCH POWERBOMB(SMACKDOWN! 09.04.2010)

Суагър ме кефи,а и Powerbomb-а е доста мощен,но ДжоМо го отнесе и това не е хубаво. :(

NUMBER 4:FUTURE SHOCK DDT(SMACKDOWN! 09.04.2010)

Доста брутално си беше изпълнението.Накефи ме доста.МакИнтайър започва да ме радва все повече и повече.Честито му 4-то място. :)

NUMBER 3: SPEAR!SPEAR!SPEAR!(SMACKDOWN! 09.04.2010)

Този SPEAR дойде от никъде.Накефи ме!

NUMBER 2:BATISTA BOMB(RAW 05.04.2010)

Ще кажа само FU CENA!

NUMBER 1:RKO!RKO!RKO!RKO!(RAW 05.04.2010)

THE VIPER STRIKES AGAIN!Безспорно момента през седмицата,на който маркнах най-яко!Ортън супер радва като фейс.Дано скоро вземе някоя световна титла. :)


T(he)V(iper's)O(pinion)!

Една доста интересна седмица.TNA изместиха iMPACT! с един час по-рано,WWE излязоха от WrestleMania сезона(и => се предполага,че качеството на продукта ще падне)и прочие и прочие.Raw-а не беше нищо специално.Не ми хареса много(except...THE RKO OF COURSE!).SmackDown обаче......РУТЕШЕ!Безспорния ми mark out за вечерта беше JOHN MORRISON!Отначало се накефих,че може да го замесят в някаква история със Суагър и да го push-нат към Мейн Ивента.Просто разбрах,че е е излязъл заради най-обикновен opening contest,но двамата се справиха много добре.Чудесен начален сегмент,последван от чудесен мач.Крайно време е Морисън да бъде насочен към МЕ-та.От друга страна TNA...просто не ми се говори.Не гледах шоуто,но прочетох целия coverage и коментарите на няколко човека.Еми,някой ако има смислен довод защо да си тегля шоу,в което МЕ-та,който трябва да draw-не най-много,е някакъв шитав сегмент с KO дивизията;Pope-AJ(който БИ ТРЯБВАЛО да е МЕ на едно от най-големите ППВ-та на компанията за годината!)получава нулев билд ъп;и на всичкото отгоре....ORLANDO JORDAN(http://img580.imageshack.us/img580/3590/98970373.jpg - отваряте на собствен риск)?REALLY?REALLY??'Айде нема нужда.Общо взето това е.

Ще се постарая да пускам RKO всеки понеделник с коментара ми за изминалата седмица.Избрал съм точно този ден,защото да мога да обхвана и ППВ-тата,ако има такива.Дано ви е харесало. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар